INPP therapeut

Kasper Fransen had al vroeg in zijn leven bedacht een meerwaarde te willen zijn in de ontwikkeling van jonge kinderen. Dat hij daarom na het voortgezet onderwijs gestart is met de PABO was dan ook voor niemand een verrassing. Na de PABO besloot Kasper zich verder te willen ontwikkelen en is de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gaan doen. Na het behalen van dit diploma bleek al snel in het werkveld van de GGZ dat zijn affiniteit lag bij beweging, gezonde leefstijl en de doelgroep kinder- en jeugd, hij heeft hier dan ook een aantal jaren zijn werkervaring in opgedaan.
Je kunt Kasper het beste omschrijven als een echte “rots in de branding”. Hij is in staat om zowel volwassenen als kinderen in een korte tijd het vertrouwen te geven dat ze er mogen zijn. Gelijkwaardigheid, luisteren en de aandacht die hij één ieder geeft zorgen ervoor dat er al snel een veilige context ontstaat. Door de rust die Kasper weet te bewaken is hij in staat om iedere situatie analytisch te bekijken en met een helicopterview kan hij in een korte tijd zien wat er voor iemand nodig is.
Kasper is een echte sportman, leeft voor het fietsen en is continu in beweging. Hierin laat hij zien dat hij een enorme wilskracht en doorzettingsvermogen heeft. Een uitdaging gaat hij niet uit de weg. Vanuit zijn persoonlijke ontwikkeling heeft hij ervaren hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen en hoe prettig het is als er mensen om je heen zijn die jou dat steuntje in de rug kunnen geven.
Als INPP therapeut valt voor Kasper alles samen. Het werken met kinderen, een bijdrage kunnen leveren in de ontwikkeling en bezig zijn met beweging.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Mail: kasper@u4med.nl
Tel: 06-23405529